0800330741

Як вибрати надійного посередника для переказів грошей в Китай

Відносини між Україною і Китаєм інтенсивно розвиваються, зачіпаючи такі сфери життя як бізнес, туризм, робота. Звідси випливає питання: як зробити грошовий переказ між країнами. Всіх цікавлять найбільш вигідні пропозиції, які дозволяють робити перекази з найменшою комісією.

Велика частина бізнесу працює з посередниками, так як це оптимальний вибір між банками з купою бюрократії і відверто чорними схемами. На що ж варто звернути увагу при виборі компанії надає такого роду послуги?

Основні критерії вибору компанії-посередника

Посередник з грошових переказів

1. Час роботи на ринку

Остерігайтеся компаній одноденок, перевіряйте, як довго компанія перебуває на ринку послуг з перекладу в Китай (наприклад, нашим партнерам виповнюється 10 років в цьому році). Чим цей час більше, тим краще. І навпаки, посередник, який працює тиждень повинен викликати підозру. Зараз дуже багато шахраїв і обережність не завадить.

2. Інфраструктура

Уточніть чи є у компанії оператори зі знанням китайської мови і прямі виходи на партнерів в Піднебесній? Наприклад, фахівці наших партнерів крім володіння мовою ще й напрацювали ефективну комунікацію з китайськими колегами.

3. Анонімність

З'ясуйте, наскільки анонімно відбуваються транзакції, чи потрібно клієнту надавати свої персональні дані? Наші партнери для повної конфіденційності використовують наскрізне шифрування месенджера Telegram, найбезпечніший сервіс повідомлень і дзвінків.

4. Наявність гарантій

Важливим фактором є наявність реальної юридичної адреси, слід також ознайомитися з відгуками та рекомендаціями про роботу компанії. Задайте питання: до якого етапу посередники буду супроводжувати ваш переказ? Наприклад, наші партнери супроводжують перекази до моменту їх отримання.

5. Пробний переказ

Як правило, великі компанії на кшталт партнерів Kit Group готові пропонувати вигідні умови навіть для переказів невеликих сум. Тому рекомендуємо завжди уточнювати, чи є у посередника можливість зробити перший пробний переказ з мінімальною сумою. Якщо ж компанія посередник працює тільки з великими сумами, варто задуматися.

Підведемо підсумки

Таким чином, дотримуючись цих 5 рекомендацій ви зменшите свої ризики. А якщо ви не хочете випробовувати долю, спробуйте зробити пробний переказ через перевірених партнерів КІТ Груп на умовах «для своїх». Дізнатися подробиці можна у менеджера +380504614001.

Скориставшись послугами партнерів компанії Kit Group, ви будете застраховані від компаній-посередників з поганою репутацією.