0800330741

Шляхи виходу України з економічної кризи

Економічна криза в Україні

Кожен з нас мріє, щоб Україна була сильною і незалежною державою з потужною економікою. Для цього у нас є всі умови, проте ними скористатися поки не вдається. Потрібно робити досить рішучі кроки для того, щоб вивести нашу країну на провідні світові позиції.

Що необхідно усунути для того, щоб економіка України почала розвиватися?

Для того, щоб зробити Україну економічно сильною, необхідно вдатися до таких дій:

  1. Викорінити корупцію. На жаль, Україна лідирує в світі за рівнем корупції. Поки ще не прийнято діючих законів, які б змогли перемогти неправомірні фінансові порушення. Залишається тільки сподіватися на те, що з часом все-таки будуть знайдені важелі врегулювання економічних злочинів.
  2. Врегулювати конфлікт на Донбасі. Протягом 7 років ситуація на Донбасі залишається досить напруженою. За рахунок цього багато інвесторів з обережністю вкладають свої гроші в український бізнес. Варто знайти мирні шляхи вирішення конфлікту, щоб українські території повернулися під контроль нашої держави, так як це не тільки наші законні території, але і постачальник природних ресурсів.
  3. Створення своєї продукції. Україна славиться своїми чорноземами. За рахунок цього можна було зробити нашу країну світовим аграрієм, яка поставляла свою продукцію в різні країни світу, тим самим поповнюючи скарбницю іноземною валютою. Однак, сільська промисловість розвивається досить повільними темпами, також варто відзначити занепад металургії. Україна є плюс до цього космічної країною, чим і скористалися чиновники, поставивши план зробити Україну космічним гігантом протягом 5 років.
  4. Завести ділові відносини з розвиненими країнами. Варто щільно співпрацювати з провідними країнами світу для того, щоб набратися досвіду з ведення міжнародної економіки. Це дозволить побудувати модель ведення бізнесу, виходячи з наших можливостей.
  5. Забезпечити роботою цінних кадрів. Варто відзначити, що ще при Радянському Союзі більшість талановитих вчених, винахідників, фінансистом і інших умов виїжджали в пошуках кращого життя на Захід, після чого отримували патенти на винаходи. Щоб отримати якісну власну продукцію, необхідно забезпечити робочими місцями вчених, які зможуть працювати на благо держави, тим самим піднімаючи рейтинг України.

Дані фактори допоможуть поступово виводити Україну з економічної кризи за рахунок чого наша країна зможе показати високі результати в плані економіки і рівня життя українців.